Verbouwen met Van Hoek Bouw

Ook voor het verbouwen van uw woning bent u bij Van Hoek Bouw aan het juiste adres. Of het nou gaat om het verbeteren van uw huis, het renoveren van verouderde aspecten in de woning, het bouwen van een garage of juist een garage ombouwen tot een extra ruimte. Van Hoek Bouw is gespecialiseerd in alle verbouw- en onderhoudswerkzaamheden aan uw (monumentale) woning.

Geen stressvolle grote verbouwing

Het opknappen of verbouwen van een huis zorgt uiteindelijk voor meer woongenot. Toch is een grote verbouwing iets waar veel mensen tegenop zien. Het is dan prettig wanneer u een betrouwbare en vakkundige partner in de arm kunt nemen die de verbouwing van a tot z voor u regelt. In Van Hoek Bouw vindt u een specialist die niet alleen uw wensen in kaart brengt en zorgt voor de ontwerpen, maar die ook de volledige verbouwing voor u organiseert en begeleidt. Door jarenlange ervaring weten we elke verbouwing efficiënt uit te voeren en succesvol af te ronden.

Verbouwen naar wens

Elk huis heeft zijn eigen bijzonderheden. Bij een verbouwing of bij het uitvoeren van onderhoud is het van belang te kijken naar de wensen van u als bewoners, maar ook naar de noden van een woning. Met oog voor detail en respect voor bestaande vormen en materialen zorgen we bij Van Hoek Bouw voor passende oplossingen in elke situatie. Zo is zowel een monumentaal pand als een nieuwere woning bij ons in goede handen. Daarnaast houden wij de staat van uw huis in de gaten en maken wij een planning voor eventuele onderhoudswerkzaamheden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent of wat u kunt verwachten.

 

Meer weten?

 
Zowel bij het renoveren of verbouwen van een woning, als het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, denkt Van Hoek Bouw graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis?

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600