Zakelijk / Utiliteitsbouw

Wat de zakelijke sector betreft, beroepen wij ons op jarenlange kennis en ervaring op het gebied van betonfunderingen, -constructies en -reparaties in de utiliteitsbouw, waaronder funderingen voor hoogspanningsmasten. Hiernaast richten wij ons op de bouw en verbouw van bedrijfshallen en winkel- en kantoorpanden, renovatie van (monumentale) bedrijfspanden, aarding en betonrenovatie. In de loop der jaren hebben wij al vele utiliteitsbouwprojecten succesvol afgerond. Snelheid en efficiëntie zijn belangrijke factoren in de utiliteitsbouw. Wij zijn ons ervan bewust dat ondernemers financieel afhankelijk zijn van de toegankelijkheid van hun gebouw. Daarom proberen wij in de utiliteitsbouw zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden tegelijkertijd uit te voeren, zodat het project zo snel mogelijk opgeleverd kan worden.

Nibourg Zwolle 

Winkelpand

Wanneer u een winkelpand wilt bouwen of verbouwen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk (weer) uw deuren kunnen openen voor uw klanten. Wij zijn ons bewust van uw omzet en doen er dan ook alles aan om het bouwproject zo snel mogelijk af te ronden en de overlast zo klein mogelijk te houden. Natuurlijk verliezen we daarbij de kwaliteit en veiligheid geen moment uit het oog. Het is uw winkelpand, dus zetten wij ons in om dit geheel naar uw wensen te bouwen of verbouwen. Voor het bouwen of verbouwen van een winkelpand gelden meestal strengere regels dan in de woningbouw. Van Hoek Bouw kan u precies vertellen met welke regels u te maken krijgt en welke bouwvergunningen nodig zijn om de plannen voor uw winkelpand te realiseren.

Kantoorpand

Als professioneel bedrijf wilt u graag beschikken over een kantoorpand met dezelfde professionele uitstraling, uw kantoor is per slot van rekening een visitekaartje voor het bedrijf! Als u besluit een kantoorpand te laten bouwen, wilt u toch ook het liefst met zo min mogelijk bedrijven te maken hebben om dit te realiseren. Van Hoek Bouw beschikt dan ook over alle kennis om een compleet kantoorpand te realiseren. Wij stellen een technisch ontwerp samen en regelen de benodigde vergunningen. Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden aan die betrekking hebben op het interieur van het kantoor. Hierbij kunt u denken aan elektra, verwarming, airco, vloerbedekking en schilderwerk. Tevens kunnen wij uw kantoorpand een professionele bedrijfskantine en keuken bieden.

Bedrijfshal

Als ondernemer stelt u natuurlijk hoge eisen aan uw bedrijfshal. U wilt dat uw bedrijfshal precies dat uitstraalt waar u voor staat. Van Hoek Bouw denkt graag met u mee bij het uitwerken van de plannen en dromen rondom uw bedrijfshal. Wij zetten wensen om in praktische doelstellingen en voeren de bouw of verbouw zo snel en efficiënt mogelijk uit. Bij de verbouwing van een bedrijfshal proberen wij om de overlast voor u, uw medewerkers en gasten zo klein mogelijk te houden. Juist omdat we weten dat uw bedrijfshal een belangrijke factor is/wordt bij het behalen van uw omzet, zullen wij zoveel mogelijk de verschillende bouwwerkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren.

 

 

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600